Ο κος Δημήτρης Χρονόπουλος, από τα παραδοσιακά μέλη του ClubEFL, είναι ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής του Atlas Language Centre και παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στην νέα τεχνολογία και τις εφαρμογές της στην εκπαίδευση.
Η ομιλία του στο συνέδριο του clubEFL το επόμενο Σάββατο θα έχει τον τίτλο "The Crossing" και ο ίδιος υπόσχεται ότι δεν είναι θρίλερ.

Περίληψη της ομιλίας του κου Δημήτρη Χρονόπουλου

"The Crossing"


Το Clubefl είναι μια πλατφόρμα με ιστορία 15 ετών που την έχουν αγαπήσει και αποδεχτεί πολλά σχολεία στο πρόγραμμα σπουδών τους ως αναπόσπαστο και μοναδικό εργαλέιο της νέας τεχνολογίας. Το έχουν ασπαστεί πολλοί ιδιοκτήτες, καθηγητές και μαθητές δημιουργώντας πάμπολλες ασκήσεις, Blogs, homework, polls, και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες.

Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε εμείς που έχουμε υιοθετήσει το clubefl ως τη μοναδική νέα τεχνολογία, τί είναι αυτό που θα έπρεπε να ακούσουν κάποιοι για να αντιληφθούν και να μυηθούν σε αυτό που εμείς το ζούμε καθημερινά μέσα στα σχολεία μας .

Η ομιλία αυτή “The Crossing” θα εστιάζεται στο «το πέρασμα» . Το πώς δηλαδή θα ξεπεράσουμε την ανασφάλεια, την καχυποψία, τις αναστολές, ακόμη και την απειλή που νοιώθουμε για την νέα τεχνολογία.

Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί να γίνουμε κοινωνοί αυτής της μεγάλης οικογένειας που ονομάζεται clubefl και να μοιραστούμε τους καρπούς της συνεργασίας μας. Let’s Dare to Share because we Care!